REHABILITACIONS HERROM5, S.L.

Som una empresa amb més de 15 anys d'experiencia en el sector de l'rehabilitació i la construcció. Experiencia i compromis, fan que Rehabilitacions Herrom5, S.L. sigui una empresa de confiança, centrant la nostra atenció a les necessitats dels nostres clients, ja siguin comunitats de veïns, particulars, adminsitradors de finques o constructores.

 

Som especialistes en treballs de retirada d'amiant o desamiantat; Tots el nostres treballadors están altament capacitats i habilitats pels organismes competents, per a la manipulació d'amiant.

Disposem de vehicles propis autorizats per l'Agència de Residus de Catalunya per transportar els residus amb amiant a l'abocador autorizat, mitjançant treus homologades i degudament etiquetades, complint amb totes les mesures de seguritat.

 

Comotem amb un equip humà, format per professionals responsables, altament capacitats i habilitats, per donar respostes als nostres clients d'una manera ràpida i eficaç.

També realitzem treballs amb técniques verticals, els nostres treballadors estan formats per empreses homologades, especialistes en riscos laborals, per a tot tipus de treballs que Rehabilitacions Herrom5, S.L. li ofereix.

Versión para imprimir | Mapa del sitio
REHABILITACIONS HERROM5, S.L. C/ Foc Follet 109 - 111, Bajos Tel.: 931 791 232 / 672 225 467 obres@herrom5.com © HERROM5